‘Stank-toilet’ in theater wordt vernieuwd

sloop-herentoilet-2EIBERGEN – De één vindt het nostalgie, de ander noemt de mannen-toiletten in het theater ‘stinkbakken’. Maar aan al deze verhalen komt een einde. Maandagmorgen is er een begin gemaakt met de renovatie van de ‘pisbakken’. Vrijwilliger Marinus Forkink (ook wel bekend als de ijsman van Eibergen) was flink aan het hakken.

Raph Schouten (pr-man van het Eibergse theater) is blij met de opknapbeurt. “Enkele ondernemers hebben ons geholpen. Je moet dan denken aan sponsoring. Bouwbedrijf Penterman stelde belangeloos materiaal beschikbaar.” Ook heeft het openluchttheater geld ontvangen van de Rabobank ( coöperatiefonds) om de klus te klaren.

De oude pisbakken maken plaats voor kruis-toiletten. Hoelang de werkzaamheden duren is nog onbekend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven