’t Haantje organiseert eerste Lady’s Night

dsc01584NEEDE – Partycentrum ’t Haantje in Neede gooit het roer om. Het bedrijf aan de Borculoseweg staat bekend om zijn feesten en partijen maar eigenaresse Karin Kamphorst wil het imago van het horecabedrijf veranderen. Daarom organiseert de onderneemster op 30 maart vanaf 20.30 uur voor de eerste keer een Lady’s Night. In de zaal zullen verschillende lokale ondernemers en andere belangstellenden hun producten en diensten tonen en workshops en demo’s verzorgen.

Onder andere bonbonmaker Hans Hulshof (Eibergen), Marieke’s nagelstudio (Neede), wijnboer Kunneman (Geesteren), De Vlier (Borculo), een kapster uit Haaksbergen en Marjan Dales (innerlijke reiniging). “Ik heb allemaal lokale ondernemers benaderd, vaak weten mensen helemaal niet dat in deze regio de beste en lekkerste producten te koop zijn. Er is dus veel te proeven tijdens de Ladies Night”, aldus Kamphorst.

Opvallend is dat vrouwen niet hoeven te betalen voor de gezellige avond bij ’t Haantje. Kamphorst: “Je ziet bij een Ladies Night ook wel eens erotische dingen. Maar die zul je bij ons niet tegenkomen.” De Needse onderneemster kan nu al vertellen dat volgend jaar een tweede editie zal plaatsvinden. “Dan presenteren we ook een grote modeshow!”

Binnenkort is er nog wat nieuws in ’t Haantje. Iedereen kent het programma: Ik hou van Holland. Maar binnenkort kan iedereen meedoen aan het spel: Ik hou van de Achterhoek. Op 3 september zal dit gaan plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven