The Marshalls treden op tijdens Paasrock

marshalls-035EIBERGEN – Vier jaar geleden kreeg hij een lumineus idee. De paasvuren in de Achterhoek zijn altijd reden voor een feestje. Dus waarom daar geen evenement aan koppelen? En daarmee zag een nieuwe traditie het levenslicht: zondag 8 april wordt in café De Stier in Eibergen alweer de vierde editie gehouden van Paasrock. Met de formatie The Marshalls als vaste klant.

Vorig jaar konden The Marshalls er niet bij zijn, maar dit jaar zijn ze als vanouds weer van de partij. ”Never change a winning team, zoals we dat hier op z’n Achterhoeks zeggen”, aldus kastelein Sander Haafkes van De Stier. Meteen bij de eerste aflevering van Paasrock bleek dat het idee van Haafkes aansloeg.

”Het zat gezellig vol. En het bleek bepaald geen toevalstreffer. Ook de daaropvolgende keren wisten de mensen feilloos de weg naar onze kroeg te vinden. We beginnen lekker op tijd. Rond een uur of negen, kort nadat het paasvuur is ontstoken. Als de bezoekers van het paasvuur het dan na een uurtje wel gezien hebben, vinden ze het gezellig om naderhand dan nog een feestje te bouwen. Liefst met livemuziek erbij natuurlijk.”

De formatie The Marshalls is een oude bekende voor café De Stier. Ook tijdens de allereerste editie was de band van de partij. Geformeerd rond zanger Gerard te Rietmole uit Rietmolen heeft de band louter rockklassiekers op het repertoire. Met name bekend werk uit de jaren zeventig van onder meer Deep Purple, Status Quo en Black Sabbath en uiteraard AC/DC.

Bovendien maakt de band met Metallica en Van Halen regelmatig muzikale uitstapjes naar de jaren tachtig en negentig. Café De Stier is te vinden aan de Kerkstraat 2, de toegang is gratis, aanvang 21.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven