Twee turnsters van Odival naar de finale

EIBERGEN – Twee van de zeven turnsters, die in de 5e divisie turnen voor Odival, zijn er in geslaagd de finale de bereiken. Tijdens de laatste plaatsingswedstrijd van 25 maart kon nog een plek verdiend worden. Helaas kon Lianne ten Dolle vanwege een duimblessure deze keer niet laten wat ze kan. De andere zes turnsters hebben zich van hun beste kant laten zien.  Iedereen heeft dan ook laten zien hoe ze vooruit zijn gegaan in de afgelopen tijd.

Esmee Wolters en Anne Veldink gingen in de categorie Jeugd lang gelijk op. Voor Esmee was de brug het beste onderdeel. Ze eindigde op een mooie 13e plek. Anne turnde haar beste wedstrijd van het seizoen. Voor haar was er de 19e plaats. De 3e wedstrijdronde was het de beurt aan Junior Dyenna Forkink. Zij turnde een degelijke wedstrijd. Met een 3e plaats op balk en een 5e op vloer mocht te tevreden zijn.

De drie turnsters in de categorie Pupil 2 turnden in de andere baan. Yannai Schreuder liet de jury op elk toestel zien hoe haar prestaties voor uit zijn gegaan. De 14e plaats was voor haar het eindresultaat.  Helaas was dat niet genoeg voor de finale. Milou Schreuder en Marcella Elizen hebben zich door een goede wedstrijd vandaag wel geplaatst voor de finale.

Zij werden 5e en 23e . Marcella liet een hele nette brug- en vloeroefening zien. Milou liet op alle toestellen zien dat ze in de finale thuis hoort. Dus; op naar 21 april.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven