Uitstekende resultaken voor turnsters

NEEDE – Tijdens de tweede voorronde van de 5e divisie district oost wat zondag werd gehouden in de Sazahal te doetinchem waren er uitstekende resultaten voor de turnsters uit neede. Lucy ten Dam behaalde in de klasse instap niveau 11 en derde plaats op het onderdeel brug was zij eerste. Ilse ten Hoopen werd in de zelfde klasse 20 en Eline klein Nijenhuis 22 zij draaide een prima vloer en balk oefening.

Verder uitslagen Esmee Willemsen pupil 2 niveau 9 plaats 16 en Isabel Jager werd 18 met een eerste plaats voor haar brugoefening. De klasse jeugd niveau 8 werd Daniek ter Woerds 26 Manou Lammersen 28 Melanie Redeker 31 en Silke Olbach plaats 32 in een groot deelnemersveld zij hadden de nodige pech.

Nienke Drenten turnde in de klasse junior niveau 7 een keurige 19 plaats en werd Sabine Redeker 23 zij viel uit met een blessure.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven