Unieke samenwerking tussen twee buren

NEEDE – Op zaterdag 17 maart aanstaande organiseren Tennisvereniging Neede en Voetbalvereniging Sportclub Neede het eerste ‘Sportclub Neede tennistoernooi’. Tijdens dit toernooi nemen leden van Sportclub Neede het tegen elkaar op in het dubbelspel. Er wordt van 11.00 tot 18.00 gespeeld in de categorieën heren dubbel  en dames dubbel. De tennisvereniging zorgt dat het toernooi in goede banen wordt geleid door het inzetten van de nodige vrijwilligers.

Naast de strijd om de titels heeft dit toernooi nog een ander belangrijk doel. Voornamelijk de tennisvereniging kampt op dit moment met een ernstig tekort aan vrijwilligers. Door het organiseren van dit toernooi hopen de verenigingen hun leden te enthousiasmeren over elkaars sport en vereniging, zodat zij in de toekomst meer voor elkaar kunnen gaan betekenen.

Wilt u ook kennis maken met één van beide verenigingen of gewoon komen kijken welke duo’s de eerste ‘Sportclub Neede tenniskampioenen’ in de geschiedenis worden, dan bent u van harte welkom op zaterdag 17 maart op het tennispark van Tennisvereniging Neede aan de Kronenkamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven