Vol programma tijdens het paasvuurfeest

BORCULO – De Stichting Paasvuurbouwers Dijkhoek organiseren van 6 tot 9 april een vol programma waar vanaf nu de kaarten in de voorververkoop te verkrijgen zijn. Op Goede Vrijdag 6 april komt DJ Bacchi de tent, die voor dit weekend achter Buitencentrum Kerkemeijer wordt opgebouwd, op de kop zetten in samenwerking met de Swinging Town drive in show. De entreekaarten zijn gratis te verkrijgen bij één van de organisatoren. Zonder geldige entreekaart geen toegang.

Op zaterdag 7 april is er een speciaal optreden van de “Vrienden van Berkelland”. Dit optreden is afgeleid van het concept van de “Vrienden van Amstel Live”. Aan deze avond werken voornamelijk muzikanten mee uit de gemeente Berkelland, die in verschillende samenstellingen zullen spelen. Het repertoire zal zeer verscheiden zijn van Marco Borsato tot Golden Earring en van André Hazes tot U2. Uniek aan deze avond is het all-in concept voor deze avond. In de prijs van € 27,50 is de entree, alle consumpties en de hapjes inbegrepen.

Op zondag 8 april wordt om 21.00 uur het 66e paasvuur ontstoken. De paasvuurbouwers zijn al maanden bezig om de “paosbaoke” op te bouwen. Van het ingebrachte snoeihout worden eerst in handzame bossen verwerkt en daarna gestapeld tot de enorme berg stapel hout die die avond wordt aangestoken. Daarna volgt er een geweldige feestavond onder muzikale leiding van de landelijk bekende band “Hike”. Onder andere Willem Kossink uit Gelselaar maakt als drummer deel uit van deze, inmiddels van radio en tv bekende band.

De kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij: Café de Gracht in Borculo, bij Café de Tapperij in Ruurlo en bij Buitencentrum Kerkemeijer te Borculo. Tenslotte organiseren de River Line Dancers en Country Line Dance middag op 2e Paasdag, maandag 9 april.

De middag begint om 13.30 uur en de tent is vanaf 13.00 uur geopend. De entrerijs bedraagt € 8,00 en de muziek wordt verzorgd door de Colonel Hammond Four.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven