Weergoden zijn dol op Ruurlose lente fair!

tn_dsc01711RUURLO – Zon, zon en nog eens zon. De organisatie van de lente-fair heeft ongetwijfeld een streepje voor bij de weergoden. Duizenden mensen namen dit weekend (zaterdag en zondag) een kijkje rondom de Orangerie en huize Ruurlo. Pret en beleving was er tijdens deze editie genoeg. Voor jong en oud was er vertier te vinden op het terrein. De ballen van het bedrijf ‘Bubbel’ waren enorm in trek, heel wat kinderen konden op deze manier ‘lopen’ over het water’.

Maar er was meer te doen op het water. De leden van Modelbouw vereniging MBA uit Almelo lieten verschillende afstandbestuurbare boten zien. Ook kregen de bezoekers tekst en uitleg over de bouw van de kleine boten. Politiehonden Verenging Ruurlo zorgde ook voor spektakel op de fair. Op het gazon voor de Orangerie werden verschillende oefeningen gedaan met echte politiehonden.

Bloemist Marco Groot Jebbink pakte dit keer ook weer groot uit. Zijn stand was gevuld met voorjaars-artikelen. Heel wat bezoekers genoten niet alleen van de fair maar gingen ook op het terras zitten met een lekker glaasje bier.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2609]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven