Wendy Zwiep (23) in programma Gepest!

img-20120313-wa0001EIBERGEN – Wendy Zwiep (23) is op 22 maart te zien in het programma Gepest (RTL 4). Programmamaker Peter van der Vorst stelt Wendy centraal in de eerste aflevering. Op de lagere school (Op d’n Esch in Eibergen) werd ze door vrijwel de hele klas buitengesloten en uitgescholden. Van der Vorst: ”Ze had een spraakgebrek, rook niet heel fris en haar thuissituatie was verre van stabiel. Haar ouders wisten niet hoe ze Wendy konden steunen.”

De pesterijen bereikten een dramatisch dieptepunt toen een van de pestkoppen een rookbom door de brievenbus van Wendy’s huis gooide, terwijl haar vader boven lag te slapen. Ruim tien jaar later is Wendy nog steeds erg onzeker en vindt ze het lastig om contacten met anderen aan te gaan. Ze vindt dat de pestkoppen van toen haar hele jeugd hebben verpest.

Peter van der Vorst ging naar hen op zoek. Wat kunnen zij zich nog herinneren en zouden ze mee willen werken aan een ontmoeting met Wendy? Om 21.30 uur wordt het programma uitgezonden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven