Bedrijfspand NAWI in een nieuw jasje

BORCULO – Met het afplakken van de laatste haldeur rondt Stephan ToxopeĂĽs, algemeen directeur van NAWI, symbolisch de eerste fase van het grote verbouwingsproject af. Tijdens deze eerste fase is vooral de buitenkant van NAWI aangepakt. Het kantoorgebouw heeft een houten ombouw gekregen, het bedrijfspand is in de nieuwe huisstijlkleuren geverfd en er is meer parkeerruimte gecreĂ«erd. Het kantoor en de 7 fabriekshallen van NAWI ogen nu als Ă©Ă©n geheel en hebben veel meer uitstraling gekregen.

Han Boer, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Berkelland: ”De gemeente Berkelland huisvest een aantal unieke internationale bedrijven. NAWI is Ă©Ă©n van die bedrijven. Zij hebben onlangs geĂŻnvesteerd in een grote verbouwing. Hierdoor heeft zowel het bedrijf als het bedrijventerrein een ander aanzien gekregen. Wij willen in 2020 de meest ondernemende gemeente van de Achterhoek zijn. Daar horen bedrijventerreinen met een professionele uitstraling bij. NAWI heeft hierin alvast het voortouw genomen.”

In het najaar van 2012 start fase 2 van de verbouwing. Dan wordt de eerste verdieping van het kantoorgebouw compleet verbouwd. ”Wij hebben ons personeelsbestand in korte tijd enorm zien groeien. Zo hebben wij nu meer dan vijftig engineers in dienst. Om al deze mensen goed te kunnen huisvesten willen we een optimale werkomgeving voor hen creĂ«ren”, aldus Stephan Toxopeus, algemeen directeur van NAWI.

NAWI bestaat al ruim 30 jaar en heeft meer dan 160 medewerkers in dienst. NAWI ontwikkelt, produceert en onderhoudt productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. De lijnen van NAWI worden wereldwijd geleverd aan grote internationale productiebedrijven die varkensvlees, rundvlees en groente verwerken.

Het eindproduct van deze bedrijven is voor de consument bestemd en te vinden in de schappen van de supermarkt. www.nawi.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven