Biljarters Top Team Overkamp in vorm

HOLTERHOEK – Na het gelijkspel van vorige week behoudt het kaderteam van BV Overkamp met de zege op Apeldoornse Boys zicht op de play offs. Tegen het laag geklasseerde Apeldoornse Boys werd een mooie 6-2 overwinning geboekt thuis in Biljartcentrum Overkamp Alleen Jürgen Bouwmeesters moest een nederlaag incasseren. In het laatste seizoen van Bouwmeesters kon hij in de laatste thuiswedstrijd niet imponeren.

Gijs Mulder kon in 15 beurten Bouwmeesters verslaan middels een serie van 42. Bouwmeesters bleef staan op 86 caramboles. Peter Heutinck boekte een overwinning ten koste van Henk van Tongeren. Wederom boog Heutinck een achterstand om. Van Tongeren bouwde middels series van 26 en 37 een voorsprong op van 84-68 na 6 beurten. Nadat Heutinck met 28 het gat had verkleind kon hij met een serie van 51 in de 9e beurt als eerste eindigen. Van Tongeren kwam tot een score van 102 caramboles.

Brian ter Braak kon zich revancheren van vorige week. Nadat hij vanaf acquit met 47 was gestart bouwde hij zijn voorsprong uit middels 30 en 50. In de 6e beurt kon tegenstander Arend Aarts iets terug doen middels 44 maar in de 8e beurt speelde hij de partij uit en kon hij weer eens een overwinning binnen halen voor het kaderteam. Rob Pot boekte een sterke overwinning tegen Marco Westhof. In de 4e beurt produceerde Pot en serie 135. Ditmaal was de voorsprong genoeg m de zege binnen te halen. In de 6e beurt kon hij zijn laatste 6 caramboles binnen halen. Westhof kwam tot 99 caramboles.

Door deze overwinning bezet het kaderteam plaats vier met 1 punt meer dan de Pelikaan uit Zutphen echter met 1 wedstrijd meer gespeeld. Pelikaan treft deze week het laag geklasserde JWB Koeriersdienst uit Deventer. De laatste ronde van de competitie zal beslissing brengen wie zich plaatst voor de play offs. De Poedel uit Nijkerk heeft zijn favorieten status als titelkandidaat waargemaakt en is al kampioen.

Met nog 1 ronde te gaan hebben ze al 9 punten voorsprong. Voor het kaderteam rest volgende week woensdag nog 1 wedstrijd. Tegenstander is dan Buiting/Staalconstructie 2 uit Deventer. Het zal een zeer spannende ontknoping worden van poule 2 van de Nationale kadercompetitie. Totale stand poule 2  kijk op site  www.biljartcentrumoost.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven