Concordia houdt groot jubileumconcert!

BELTRUM – Concordia presenteert op zaterdag 28 april een prachtig showconcert in samenwerking met het Winterswijks Muziek Theater, oftewel het WMT. Beide verenigingen vieren dit jaar hun jubileum en vandaar de toepasselijke concertnaam ‘Jubelum’. Het beloofd een echte avond uit in ‘De Sonders’ te Beltrum op 28 april, waar u van diverse musicals kunt proeven op muzikaal- en acterend gebied.

De muzikale leiding van beide verenigingen hebben de koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma opgezet waarin diverse bekende musicals prachtig uitgevoerd zullen worden. Enkele namen zijn ‘The Westside Story’, ‘Jozef’, ‘Miss Saigon’ en ‘Chess’. Vanuit Concordia zal het orkest en de slagwerkgroep het podium betreden. Zij zullen het zingend en acterend talent van het 3 ledige WMT begeleiden bestaande uit de geledingen Harlekeijn, Classic WM en het WMT.

Bij enkele nummers zullen er zelfs 125 koorleden aanwezig zijn op het podium naast het orkest van concordia. Dit zal voor een prachtige invasie aan geluid zorgen in Beltrum. De kroon op deze avond komt van de bekende musical zanger Rutger de Vries. Hij heeft sinds jaren vele grote musicalrollen bij diverse verenigingen vervult. Hij zal één van zijn hoogtepunten uit zijn carrière ten gehore brengen en hiermee het publiek gegarandeerd doen wegblazen.

‘Jubelum’ belooft een echte avond uit naar het theater met muzikaal verrassende stukken en hoogwaardig acterend talent. Het concert op 28 april begint om 20:00 uur in Sporthal ‘De Sonders’ te Beltrum en de zaal is geopend vanaf 19:30. De verkooppunten voor het concert zijn de Coop te Beltrum en café/cafetaria Dute te Beltrum.

De kaarten kosten in de voorverkoop €10,- en aan de kassa €12,50. Wij hopen u allen op deze prachtige avond te mogen verwelkomen.

Zie ook http://www.concordiabeltrum.nl/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven