Dynamo (dames) winnen van Vollverijs

NEEDE – Afgelopen zaterdag speelden de dames van Dynamo tegen Vollverijs. Om in de race te blijven voor het kampioenschap zou er gewonnen moeten worden. De eerste twee sets werden met overmacht gewonnen. Dit kwam vooral door veel service druk. Beide sets eindigden in 13-25. In de derde set nam de service druk af en werd er aan het net te weinig gescoord. Hierdoor nam Vollverijs een voorsprong en gaf deze niet meer weg, 25-17.

In de vierde set werd de druk weer opgevoerd door gericht te serveren op de voorspelers van Vollverijs. Met 19-25 werd de set door Dynamo gewonnen. Zaterdag 21 april spelen de dames de laatste wedstrijd van de competitie. Daarin zal beslist worden of ze zich kampioen van de promotieklasse mogen noemen.

De wedstrijd begint om 18.00 uur in de Spilbroekhal en zal tegen Orion worden gespeeld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven