Eibergse touwtrekkers zijn dagkampioen

EIBERGEN – Zondag werd de eerste ronde touwtrekken van gewest oost gehouden in Vorden. Naast de gastvereniging die succesvol was in de 680 A klasse waren er dag kampioenen bij Eibergen en Olden Eibergen. In het ochtend programma, dat met een klein regenbuitje begon was er voor de Berkellandse teams succes voor Eibergen in de jeugd. Ze komen dit seizoen uit in de A klasse en wisten overtuigend te winnen.

Vooral de beginpartij tegen Phillipinenburg (duitsland) deed de jeugdploeg het erg goed. In de 680 A klasse was het stuivertje wisselen tussen de diverse titelkandidaten. Eibergen verloor in het begin een paar belangrijke punten maar wist zich toch samen met de Beltrumse Bisons naar een gedeelde 2e plaats te trekken. Vorden werd de dagkampioen. In de B klasse wist Eibergen zich naar een verdienstelijke vierde plaats te trekken.

’s Middags was het de beurt aan de 640 ploegen en de dames. De laatste hadden een moeilijke seizoensstart. Eibergen kon nog niet echt meedoen om de titelplaats en eindigde als derde. Beter ging het met Olden Eibergen in de 640 B klasse verloren ze geen enkel puntje en gaan nu ruim aan kop.

De 640 A klasse was uitermate spannend. Eibergen liep totaal vier verliespunten op maar gaat aan de leiding. Direct gevolgd door OKIA uit Holten. Op de derde plaats volgt Oele. Het volgende toernooi is op 15 april in Bentelo, aanvang 10.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven