Eibergse tennisclub wint drie wedstrijden

EIBERGEN – Het eerste team van TV Mallumse Molen heeft maandag zijn eerste competitiedag op het park in Eibergen in de regen afgewerkt. Het vierde klasse team begon de dag sterk. Beide dames enkels werden gewonnen in wedstrijden van beide meer dan 2,5 uur. Sabine van der Kamp won de eerste enkel met 6-4 3-6 6-4 en Lisa Nijbroek de tweede met 3-6 7-6 6-3.

Vervolgens zette Stef Kleinluchtenbeld de goede start door. Hij won met 6-0 6-2 overtuigend de eerste enkel. Rick Sniekers kon helaas het vierde punt niet binnen halen. Hij verloor met 6-2 6-1. In de dubbels bleken de tegenstanders van L.T.C. Barneveld een maatje te groot. Lisa Nijbroek en Rosanne Boekestijn verloren de damesdubbel met 6-2 6-2 en Stef en Tom Kleinluchtenbeld benutten een setpunt in de eerste set niet en verloren met 7-5 6-2. Ook beide mixdubbels waren prooi voor Barneveld.

Sabine van der Kamp en Tom Kleinluchtenbeld verloren met 6-1 6-4 de eerste mixdubbel en Rosanne Boekestijn en Rick Sniekers konden de einduitslag ook niet meer veranderen in een gelijkspel. Zij verloren de tweede mixdubbel met 6-3 6-1. Al met al een toch enigszins spannende eerste competitiedag, waarop 3 punten zijn behaald. Einduitslag: TV Mallumse Molen 1 – L.T.C. Barneveld: 3 -5.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven