FC Eibergen trapt af met de Obbink CUP

EIBERGEN – FC Eibergen is 7 april begonnen met de start van de Obbink CUP. In de Obbink CUP spelen jongens en meisjes tegen elkaar, ze hebben tenues aan van verschillende landen, een toernooi waarbij Nederland de ene keer tegen Spanje speelt, dan weer tegen Duitsland of tegen Brazilië. Het concept is een groot succes, handig voor de ouders want de spelers hoeven geen uitwedstrijden te spelen, want elke week worden de wedstrijden gehouden op het hoofdveld van FC Eibergen.

Er worden korte partijtjes gespeeld en iedereen wint wel een keer. Door het 4 tegen 4 spel koemen de spelers vaak aan de bal. “Het is leuk om naar te kijken, al die kleine jongens en meisjes vol enthousiasme hollend achter de bal, als echte voetballertjes” vertellen Roy Grootoonk en Bart Heesen. Zij waren zaterdagmorgen ook aanwezig bij de aftrap van de Obbink CUP en zullen binnenkort vaker te zien zijn, om de jongens en meisjes aan te moedigen en foto’s te maken.

De eerste foto’s zijn al te zien op onze Facebook pagina http://www.facebook.com/ obbinkbv hier zullen elke week nieuw foto’s opgezet worden. Ook via Twitter worden er foto’s en uitslagen gecommuniceerd. Wij zijn te volgen via http://www.twitter.com/obbinkbv.

Bij Longa 30 in Lichtenvoorde bestaat de Obbink Cup al geruime tijd, naar alle volle tevredenheid van de sponsor Obbink, de ouders, de club maar zeker ook en vooral het belangrijkste is de jonge voetbal helden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven