Heuvelschool winnaar van schoolvoetbal

BORCULO – De Heuvelschool is woensdag 11 april de grote winnaar geworden bij het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van de Borculose basisscholen. Ze werden zowel bij de jongens als bij de meisjes kampioen. Dertien jongens en zes meisjes teams streden vanaf één uur op het scherpst van de snede om de eer en de bekers. Het weer dreigde even niet mee te werken, maar uiteindelijk kwam alles goed en werd het een prima voetbalmiddag.

De meisjes streden in een poule van 6 om de poulewinst en de toernooiwinst, terwijl de jongens in drie poules streden om de winst in hun poule, samen met de sterkste nummer twee gingen zij naar de halve finales. Poule winst was er voor School Noord, de Heuvelschool 1, de Keikamp 2, terwijl Heuvelschool 2 de beste nummer twee was.

Aan het eind van de middag, het was toen inmiddels zes uur waren de winnaars bekend. Dat het toernooi zoals altijd soepel en snel verliep was te danken aan de vele vrijwilligers, die er voor zorgden, dat de kinderen een heerlijke voetbalmiddag hadden.