Kapsters zetten zich in voor dierenasiel

EIBERGEN – Tijdens de kermis zal er op zondag 15 april, van 13.00 uur – 16.30 uur, een leuke en originele actie worden gehouden door Flair Haarmode ten bate van dierenasiel Brammelo. De medewerksters van Flair Haarmode gaan geld inzamelen voor dierenasiel Brammelo. Bezoekers van de kermis kunnen op het podium aan de Brink het haar laten knippen voor  €15,00.

De totale opbrengst zal gedoneerd worden aan het asiel. Deze donaties zijn zeer welkom, want momenteel wordt er letterlijk en figuurlijk hard aan de weg getimmerd door Brammelo. Letterlijk omdat in het najaar van 2011 gestart is met de nieuwbouw.  Het gezellige, maar sterk verouderd en veel te klein bestaand gebouw zal in september van dit jaar plaats gaan maken voor een bijna 4 keer zo groot onderkomen. Dit gebouw zal aan alle eisen van deze tijd voldoen en ingericht zijn om een optimaal welzijn voor de dieren die het zo nodig hebben te realiseren.

Figuurlijk omdat er momenteel veel gesprekken plaats vinden met andere dierenorganisaties zoals de Dierenbescherming voor een nauwere samenwerking. Ook zijn voorbereidingen in gang gezet voor het oprichten van een Stichting “Vrienden van Brammelo” die ten doel heeft fondsen te verwerven voor het ondersteunen van diverse projecten binnen het asiel. Naast de activiteiten op het gebied van dierenwelzijn heeft Brammelo ook een grote sociale functie doordat hier momenteel 52 stagiaires en vrijwilligers een dagbesteding vinden.

Deze actie van de jarige Flair Haarmode ( viert haar 25-jarig jubileum ) is niet alleen leuk maar ook zeer welkom bij Brammelo.  Mocht u op 15 april al naar de kapper geweest zijn dan kunt u overwegen om voor 2,50 euro per maand donateur te worden van Brammelo door te bellen naar Ernst Slagmoolen 0544- 465990 of te mailen naar [email protected]  of te kijken op de site www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven