Matige prestaties touwtrekkers Borculo

BORCULO – De touwtrekkers van Heure uit Borculo moesten alle zeilen bijzetten om hun tweede plek in de 720 kg.klasse te behouden. Ze wisten echter, ondanks een moeizaam begin, toch de nodige punten binnen te halen. Doordat hun directe concurrent TTV Vorden ook behoorlijke steken liet vallen bleef de schade uiteindelijk beperkt. Vorden verloor een wedstrijd meer waardoor Heure nu samen met Vorden de eerste plaats bezet voor Touwtje dat het dubbele aantal punten scoorde ten opzichte van het vorige toernooi.

In de 680 kg.A klasse waren de verwachtingen minder hoog gespannen. Toch bleek aan het eind van de dag dat ze twee plaatsen stegen en op een gedeelde vierde plek staan met Koapman uit Tilligte. Hier was de dagwinst voor Vorden direct gevolgd door Vios Bison uit Beltrum. Dit is dezelfde volgorde als de stand na twee toernooien. Ook in de jeugdklasse B doen de Borculose touwtrekkers  mee. Een erg jong maar zeer enthousiast team.

Ze blijven op een mooie vijfde plaats staan. Over twee weken op zondag 29 april gaat de competitie verder in Vorden. De wedstrijden beginnen om 10.15 uur en de toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven