Mental Theo komt naar Eibergse kermis

EIBERGEN – De Klok in Eibergen heeft tijdens de voorjaarskermis in Eibergen weer een uitgebreid muzikaal programma samengesteld. Van vrijdagavond tot en met maandagoverdag is er van alles en nog wat te beleven. Sinds vorig jaar organiseert de Klok ook een streetevent, genaamd “Klok op Stelten”. Dj’s draaien er op steiger van 5 meter hoogte boven de Grotestraat. Dit jaar is Mental Theo als topper uitgenodigd. Mental Theo is bekend als DJ en als VJ, o.a. bij TMF, Veronica en Slam FM.

Daarnaast is hij als presentator regelmatig op televisie te zien. Halverwege de jaren ’90 bracht hij samen met Ramon Roelofs onder de naam “Charly Lownoise en Mental Theo” diverse singles op de markt. Eerst met verschillende clubhits en later met allerlei Happy Hardcore-hits. Hun eerste en bekendste hit  was “Wonderfull days”, die in 2008 als “Wonderful days 2.08” –een langzamere dance  versie – opnieuw als hit notering in de top40 heeft gestaan.

Voorafgaand aan Mental Theo draait PartyDjBacchie. Streetevent “de Klok op Stelten” is gratis en begint zondagmiddag om 13.00 uur. Van vrijdag tot en met maandag komen verder DjDante en live bands Premium, Hike, Toon & Toon en Kaliber. Een kinderprogramma op zondagmiddag in de zaal met diverse spelen, gratis ranja en een snoepzakje maken het weekend een feest van jong en oud.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven