Needse camping bij beste van Nederland

NEEDE – Camping Den Blanken uit Neede heeft een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort Camping Den Blanken tot de beste 25 campings van Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector. Hennie van Velsen ontving de Zoover Award dinsdag uit handen van, algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beachclub Ottenhome in Loosdrecht werd de camping in het zonnetje gezet met een gouden certificaat voor het behalen van de 4de plaats van de beste 25 campings van Nederland. Camping Den Blanken streeft er naar om haar gasten het zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dit met vernieuwende, luxe en comfortabele voorzieningen. Afgelopen jaar is er een nieuw sanitair paviljoen gerealiseerd. En komend seizoen zullen Safaritenten zorgen voor een nieuwe kampeerbeleving!

Ook het proces vóór de vakantie wordt steeds gastvriendelijker gemaakt. Nieuw vanaf deze week is de mogelijkheid tot betalen via Ideal. Den Blanken is hiermee één van de eerste campings in Nederland waar dit mogelijk is. De Zoover Awards worden voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dit jaar werd de Zoover Award voor het eerst uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De beste 25 campings van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award.

De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs. Voor een volledig overzicht: www.zooverawards.nl Naast de Zoover Awards kunnen accommodaties ook in aanmerking komen voor een Zoover Recommended of Highly Recommended. Deze certificaten worden uitgegeven aan goed of zeer goed scorende accommodaties in Europa.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven