Gezocht: nieuwe naam bloemencorso

BELTRUM – Op initiatief van de Corsocommissie en de wagenbouwers gaat het Beltrums Bloemencorso op de schop. Het bloemencorso concentreert zich dit jaar in de dorpskern, de wagens trekken in twee etappes stapvoets langs. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het corso worden op verschillende plekken langs de route muziek gedraaid en optredens verzorgd. Daarnaast is er straattheater met geweldige acts van toonaangevende artiesten en de braderie.

Met deze nieuwe opzet wordt het corso voor een breder publiek interessant. Voor het corso nieuwe stijl zijn Corsocommissie en wagenbouwers nog op zoek naar een klinkende naam. Een naam die verrast, de lading dekt en origineel is. Heb jij een leuke naam voor ons nieuwe Beltrumse evenement? Geef hem dan via de antwoordkaart of de website www.bloemencorsobeltrum.nl door.

Een deskundige jury kiest uit de ingezonden namen de meest aansprekende. De winnende naam verdient een leuk Hap&Stap-arrangement tijdens de kermis van 2012. De nieuwe naam wordt bekendgemaakt tijdens het Schuttersfeest op 9 en 10 juni aanstaande.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven