Odival: Zilver voor Lisanne van Krimpen

Door Redactie op 22-04-2012

EIBERGEN – Op de 2e plaatsingswedstrijd trampolinespringen heeft Lisanne van Krimpen van Odival Eibergen een zilveren medaille behaald. Door Rachel Wegdam en Lianne Wolters werden bronzen medailles behaald in hun categorie. Deze wedstrijd werd gehouden in Sporthal Zuidpark in Apeldoorn. De wedstrijd werd georganiseerd door de KNGU commissie trampolinespringen in samenwerking met gymnastiekvereniging KDO Apeldoorn.

Voor Odival reisden zaterdagochtend zes trampolinespringsters af naar Apeldoorn. De selectie bestond uit Lisanne van Krimpen, Rachel Wegdam, Anouk Maas, Judith te Brake, Lianne Wolters en Nicole Krooshof. Laatst genoemde, Nicole Krooshof, deed uiteindelijk niet mee aan de wedstrijd door een vervelende nekblessure die gaandeweg steeds meer begon op te spelen. Lisanne van Krimpen, Rachel Wegdam, Anouk Maas en Judith te Brake deden mee in de categorie E Jeugd gemengd.

Lisanne deed het net als in de voorgaande wedstrijd erg goed en behaalde met 70.200 punten een tweede plaats. In de drie sprongseries maakte Lisanne heel erg weinig fouten. In haar verplichte serie behaald Lisanne 24.000 punten waarmee ze de beste was met de verplichte sprongserie. Rachel Wegdam sprong een regelmatige sprongserie en behaalde een derde plaats met een eindtotaal van 68.500 punten. Ook Anouk Maas begon heel erg goed met de verplichte sprongserie.

In de 1e sprongserie, keuze, werd Anouk zelfs eerste met 23.600 punten, met het podium in zicht. Maar door een val in de 2e sprongserie Keuze viel Anouk letterlijk van het (ere)podium af. Ook Judith begon erg goed in haar verplichte sprongserie en behaalde daar een verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. De beide sprongseries Keuze gingen echter mis en hierdoor was Judith kansloos voor een podiumplaats.

Lianne Wolters behaalde een bronzen medaille in de categorie E Junior/Senior gemengd. Door een grote fout in de 1e sprongserie Keuze was het niet mogelijk een hogere ereplaats te behalen. In de wedstrijd van 12 mei in Ermelo zullen Lianne Wolters en Nicole Krooshof  hun uiterste best  doen om zich nog te kwalificeren voor de finale.

In de wedstrijd van Ermelo valt de beslissing wie naar Rotterdam mag gaan om daar voor de NK titel te strijden. Daarvan houden we u op de hoogte op de website van Odival Eibergen te weten www.odival.nl

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->