Outdoor cycling marathon in het theater

EIBERGEN – Zaterdag 19 mei organiseren Ronnie Nijland en Jan Klein Haneveld een vijf uur durende outdoor cycling marathon in het openluchttheater in Eibergen. Voor deze spinningmarathon staan die dag tachtig spinning bikes klaar. Tijdens deze marathon zijn er diverse instructors aanwezig; Marcel Gierman (crazy Martjello), Sean Patrick Roos, Marga Schuurmans, Richard Sweers, Joost Miggelbrink, en Jan Klein Haneveld.

Om deel te nemen aan deze outdoor cycling marathon kun je je inschrijven als individueel of als team. De inschrijving voor dit evenement kost 35 euro, hiervoor heb je vijf uur een fiets ter beschikking die mag je delen met meerdere deelnemers (maximaal 5). Elke deelnemer wordt voorzien van een hapje en een drankje en ontvangt een goediebag.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] of je meld je aan via de website www.openluchtheatereibergen.nl. Geef hierin aan met hoeveel personen (svp namen vermelden) per fiets je gaat deelnemen. Deelname geschiedt op eigen risico. Ook is er tijdens de Outdoor Marathon een silent disco voor het publiek.

Deze wordt verzorgd door 247disco.nl  (Wessel Bottenberg), speciaal voor het publiek en de supporters. De opbrengst van deze outdoor cycling Marathon gaat naar het openluchttheater.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven