Paardensport: Buitenseizoen is geopend

REKKEN – In april beginnen de buitenwedstrijden weer voor de ruiters en amazones. Om de paarden weer te laten wennen aan “het groene seizoen” organiseren de Eibergse rijverenigingen om de beurt een onderlinge wedstrijd. Dit jaar lag de organisatie in handen van de Molenruiters uit Rekken. Leden van de Berkelruiters en Molenruiters hebben deelgenomen aan deze onderlinge wedstrijd op maandag 9 april. Op het terrein van de Molenruiters, de Zandvang in Rekken, zijn de volgende prijzen uitgedeeld:

Pony’s dressuur Klasse B cat. B 1.Femke te Woerd Alfie MR 212. Klasse B cat C/D 1.Bjarne Groot Herder Liberty MR 193 2.Julia te Woerd Jewel MR 190. Klasse L1 cat B 1. Lotte Beusink Vivaldi BR 191. Klasse L1 cat C 1. Karlijn Olde Klieverik Cesar 196. Klasse L1 cat E 1. Julia Laninga Xarola BR 177 Paarden dressuur Klasse B 1.Ellen Ensink Zeleste MR 192 2. Anke Wisselink MR 187. Klasse L 1.Jenni Tuppi Cupido BR 187. Klasse L2 1. Susan Karnebeek Wodan MR 207.

Klasse M 1.Karin van de Waarde Kokkie MR 178 Springen pony’s B cat B 1.Fleur Beusink Mrs. Inghen BR. Klasse B cat D 1.Bjarne Groot Herder Liberty MR. Klasse L cat B 1.Lotte Beusink Vivaldi BR. Klasse L cat. D/E 1.Julia te Woerd Jewel MR Springen paarden B verlaagd 1.Moniek Kroekenstoel Byoux MR. Klasse B 1.Chantal Leusink Anoveva MR 2. Ronald Schreibelt Calypso BR. Klasse L 1.Susan Karnebeek Wodan MR 2. Henk Koerselman Udina MR.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven