Podiumplaatsen voor Needse judoka’s

NEEDE – Afgelopen zaterdag werd het Paas-judotoernooi van judovereniging Haragei Hardenberg gehouden in sporthal Gramsbergen, hieraan werd meegedaan door ruim 200 judoka’s, afkomstig van een 15-tal verenigingen. Aan dit toernooi hebben ook 11 judoka’s meegedaan van jv ’t Höfke Neede en deze waren niet onverdienstelijk, met maar liefst drie 1e   plaatsen, vijf 2e en één  3e keerden de Achterhoekers huiswaarts.

Resultaten Paastoernooi JV Haragei te Gramsbergen 2012: 1e plaats. Jeugd jongens categorie 11 jaar -32 kg Sten Leferink. Jeugd jongens categorie 13 jaar -36 kg Bas te Lintelo. Jeugd jongens categorie 14 jaar -54 kg Levy Theunisz. 2e plaats. Jeugd jongens categorie 7 jaar  -23 kg Hero Theunisz. Jeugd jongens categorie 9 jaar -30 kg Finn Schreurs. Jeugd jongens categorie 11 jaar -44 kg Jacco Arfman

Senioren heren categorie -95 kg Robert Hengeveld.  Senioren dames -56 kg Carla Klein Willink. 3e plaats. Jeugd jongens categorie 9 jaar -27 kg Luuk Hofmeijer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven