Politie in actie na item vernieling caravan

EIBERGEN – De politie heeft na het lezen van het bericht over de vernieling van een caravan aan de Hoge Diek meteen actie ondernomen. Woensdagmorgen stond wijkagent Geertjan Sloots bij de melders op de stoep. Ans Kuipers: “De wijkagent zei dat dit nooit zo had mogen gebeuren, hij bood zijn excuses aan. De wijkagent heeft in het bos poolshoogte genomen en gaat onderzoek doen naar de daders. Nieuwsuitberkelland.nl heeft vragen gesteld aan de politie: Hoe kan het dat de politie deze zaak niet heeft opgepakt? Waar ging het binnen jullie organisatie mis? Gaat de politie alsnog deze zaak onderzoeken? Maar de persvoorlichter wil deze vragen niet beantwoorden.

Eerdere bericht: ‘Caravan vernield, maar politie doet niets’

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven