Schuurman BRC onderweg naar play offs

BORCULO – Komend weekeinde start de laatste periode van de hoofdklassecompetitie voor de mannen van waterpolo hoofdklasser Schuurman BZC. De competitie lag gedurende een maand stil in verband met het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Edmonton, Canada. Het Nederlands herenteam wist zich niet de kwalificeren voor de Olympische Spelen in London. In Edmonton waren vier BZC-ers actief: keeper Robert Beskers,  Matthijs Lucas, Lars Gottemaker en Richard van Eck.

Helaas moest Yoran Frauenfelder afhaken door een schouderblessure. De komende weken staan voor de regerend landskampioen in het teken van de play offs om het landskampioenschap. In drie weekeinden moeten er nog vier reguliere competitiewedstrijden worden gespeeld. Doelstelling is om als eerste te eindigen om zodoende in de play offs om het landskampioenschap het thuisvoordeel te hebben.  Op zaterdag 14 april wordt er om 20.45 uur gespeeld in Dordrecht tegen MNC.

Het weekeinde daarna speelt men op zaterdag uit tegen Donk in Gouda en op zondagmiddag 22/4 om 17.00 uur thuis tegen De Zijl uit Leiden. In het laatste weekeinde wordt op zaterdag 28/4 om 19.00 uur thuis gespeeld tegen PSV uit Eindhoven. Vervolgens spelen acht teams in drie weekeinden om het landskampioenschap.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven