Schuurman BZC wint weer in Dordrecht

BORCULO – Zaterdag 14 april zijn de mannen van regerend landskampioen Schuurman BZC begonnen aan het laatste deel van de competitie. In verband met het Olympisch Kwalificatietoernooi van het Nederlands team lag de competitie vijf weken stil. Schuurman BZC startte in de uitwedstrijd tegen MNC Dordrecht met zijn internationals in het team. Alleen bleef Yoran Frauenfelder met een blessure aan de kant.

De spelers van het Nederlands team hadden deze week maar één keer getraind bij de club en dat was in de eerste twee periodes duidelijk te merken. In de tweede helft van de wedstrijd lieten de BZC-ers waarom zien dat zij de ranglijst aanvoeren. Er werd beter verdedigd, want in de derde periode wist MNC zelfs geen enkel doelpunt te maken. Schuurman BZC speelde doeltreffend en wist behoorlijk uit te lopen op de Dordtse tegenstander. Eindstand 6 -13.

Volgende week heeft het team een dubbel programma met op zaterdagavond de zware uitwedstrijd tegen veelvoudig landskampioen Widex GZC Donk uit Gouda.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven