Shirtsponsor voor Eibergse touwtreksters

p1280630EIBERGEN – Afgelopen woensdag hield de touwtrekkersvereniging Eibergen een open huis. Er kwamen weer nieuwe talenten aan het touw wat weer wat moois beloofd voor de vereniging. Tijdens de jeugdtraining die deze avond voor aspirant leden was opgezet konden de nieuwelingen de kneepjes van de touwtreksport leren. Onder begeleiding van Wim te Hennepe en Gerben Jansen werden de beginselen bijgebracht. De training werd goed bezocht en de vereniging hoopt hiermee weer nieuwe jeugdleden aan zich te binden.

Na de jeugdtraining was er een sponsorpresentatie. Voortman Dakbedekkingen uit Eibergen gaat voortaan als shirtsponsor voor de dames klasse optreden. In de goed gevulde kantine van de TTV ondertekende Andre Voortman het sponsorcontract. Waarna de damestraining gestart. Ook voor dit team is de vereniging op zoek naar versterkingen. Het werd een pittige training waardoor de nieuwe shirtsponsor zijn vertrouwen in de ploeg kon uitspreken. Na de trainingen werden in de kantine van de TTV. Beelden vertoond van de afgelopen kampioenschappen en het grootse jubileumtoernooi dat vorig jaar in Eibergen werd gehouden.

Inmiddels is de competitie weer gestart en zijn de eerst volgende wedstrijden op zondag 15 april in Bentelo. De dames komen uit in het ochtend programma dat om 10.15 uur start. De jeugd trekt ’s middags vanaf 13.00 uur. De heren senioren van de TTV komen zowel ’s ochtends als ’s middags aan het touw.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven