Skeelerclub is bijna klaar voor wedstrijd

dsc02737EIBERGEN – Skat-sters en skaters van de Stofwolk maken zich op voor de Free-Wheel Inline Cup Oost. Op 9 mei om 20.00 uur wordt de wedstrijd verreden op Sportpark de Bijenkamp. Het is één van de negen wedstrijden die plaatsvind in Oost Nederland, onder auspiciën van de KNSB. Op dit moment zijn de leden (ruim zeventig) van de Stofwolk druk aan het trainen voor de skeelerwedstrijden. Elke maandag- en dinsdagavond zijn ze op de baan te vinden.

Casper de Gier (bij de jeugd) en Harry Vehof (68) behalen regelmatig podiumplaatsen. Ook tijdens de Free-Wheel Inline Cup Oost hopen ze een mooie plaats te bemachtigen. De wedstrijd in Eibergen wordt door heel wat ondernemers gesponsord: Bertus Tempert, Te Woerds Afbouw, Albert Heijn Eibergen, Deli plastics, schilderbedrijf Elferink, en autobedrijf Herwers.

“We zijn een bloeiende club met flink wat leden, maar nog steeds zoeken we nieuwe sporters. Mensen mogen een maand lang vrijblijvend bij ons een kijkje in de keuken nemen. Bij ons gaat het vooral om gezelligheid”, zegt Dick Vink.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2691]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven