Snelkraak bij supermarkt Coop in Ruurlo

sam_0451RUURLO – Afgelopen nacht heeft er bij supermarkt Coop aan de Leeuwerikstraat een snelkraak plaatsgevonden. Dat heeft de politie vrijdagmorgen bekend gemaakt. De dieven kwamen op een brute wijze binnen (via de voordeur van de super) en gingen er met een vracht sigaretten vandoor. Vrijdagmorgen is de politie bezig geweest met een sporen- en buurtonderzoek. De politie is opzoek naar eventuele getuigen, bel met 0900-8844. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

Om 4.30 uur (donderdagnacht) kwam bij de alarmcentrale een inbraakalarm binnen. Agenten van politie Berkelland reageerden snel en waren binnen zeven minuten ter plaatse, de krakers waren op dat moment al gevlogen. Meteen heeft de politie langs verschillende (vlucht)wegen een post ingericht om auto’s en andere voertuigen te controleren. Maar die inzet leverde geen resultaat op, de daders waren al gevlucht.

De schade die door de snelkraak is aangericht is groot (zie foto’s). Service Glasherstel is een tijd lang bezig geweest om de ruit te vervangen. Wijkagent Eddie van Melis roept getuigen op zich te melden bij de politie. “Elke tip is welkom, de kleinste dingen kunnen voor ons belangrijk zijn.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2646]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven