Sport Experience opnieuw in Borculo

BORCULO – Vorig jaar was de Sport Experience Borculo een groot succes, daarom organiseert de Sport Federatie Berkelland in het kader van de Nationale Sportweek (21-28 april) op dinsdag 24 april wederom de Sport Experience Borculo. Dit is een alternatieve buitengymles voor alle basisscholen uit Borculo en omstreken. Deze dag zal om 9.00 uur beginnen en is om 15.15 uur afgelopen. Het evenement zal plaatsvinden op de parkeerplaats en 2 voetbalvelden van v.v. Reünie in Borculo.

Op deze dag zullen vele sporten aan bod komen waaronder golf, mountainbike, survival, unihockey,  speedminton, snelheidsmeter voor honkbal/voetbal/handbal/volleybal, basketbal, een grote opblaasbare hindernisbaan en een opblaasbare voetbalboarding. Er hebben zich 5 basisscholen met hun  groepen 5 t/m 8 aangemeld.

In totaal zullen aan deze dag 320 kinderen meedoen. Er is nog beperkte ruimte voor andere scholen. Natuurlijk zijn kijkers van harte welkom. De Nationale Sportweek is mede mogelijk gemaakt door de Gelderse Sport Federatie. De foto’s van de Sport Experience Borculo komen te staan op: www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven