Sportintro: Tafeltennistraining in Beltrum

BELTRUM – Wat leuk, lekker tafeltennissen tijdens de gymles De kinderen van de groepen 5 en 6 van basisschool de Sterrenboog uit Beltrum krijgen twee tafeltennistrainingen aangeboden van trainers van Tafeltennisvereniging VIOS uit Beltrum. Op donderdag 12 april ging het project Sportintro Tafeltennis van start in sporthal ‘De Sonders’. Dit project is een samenwerking tussen sportverenigingen en Sport Federatie Berkelland.

Het is hierbij de bedoeling dat de verenigingstrainer in de gymles komt om de kinderen enthousiast te maken, in dit geval voor de tafeltennissport. Het speciale aanbod van VIOS Tafeltennis voor de jeugd: 4 keer gratis tafeltennissen op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal “De Sonders” in Beltrum. Bovendien maken de kinderen, die zich voor het nieuwe seizoen opgeven als lid, kans op een gratis tafeltennisbatje.

Kom ook tafeltennissen bij TTV VIOS, op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Je hoeft alleen sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Batjes en balletjes zijn aanwezig.

De foto’s van de lessen Sportintro Tafeltennis staan op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven