Super prestaties voor leden RGV Ruurlo

RUURLO – Aan de Districtsfinale, welke gehouden werd op 31 maart in Kampen, deed RGV Ruurlo met twee teams mee in het E-niveau. Lynn Lieven, Jet Beuzel & Inge Stapelbroek (Damesgroep) en Lauren Stegeman & Nine Kok. Op deze Districtsfinale was het mogelijk om een plekje te bemachtigen op de landelijke ½ finale voor het NK. Lauren en Nine waren ingedeeld in de ochtend en waren goed in vorm.

Tijdens het inturnen ging alles goed en de meiden hadden zin in hun wedstrijd. Ze draaide de beste wedstrijd en alles ging helemaal goed en met een score van 25,150 hebben ze een stijgende lijn laten zien in hun prestaties over het gehele seizoen. Lynn, Jet en Inge waren in de middag aan de beurt en draaide ook een goede oefening. Artistiek liep de oefening beter dan de vorige keer en ook technisch was er niets op aan te merken. Met een score van 25,300 kunnen de meiden tevreden zijn met het resultaat wat ze hebben laten zien.

Helaas was de concurrentie voor beide teams erg groot. De Districtsfinale is een wedstrijd tussen de beste teams van Overijssel en Gelderland en het niveau in Overijssel ligt erg hoog. Lauren en Nine hebben zich helaas net niet geplaatst voor de ½ finale, echter waren zij wel vanuit Gelderland het best presterende team. Ook Lynn, Jet en Inge hebben het helaas ook niet gered. Beide teams zijn wel 1e reserve voor District Oost. Indien er teams uitvallen uit District Oost mogen de meiden toch deelnemen in de ½ finale.

RGV Ruurlo gaat nu met goede moed op naar het volgende seizoen en ondertussen blijven de teams hopen op toch die ene plek in de ½ finale. Echter kan er nu al gezegd worden dat dit een succesvol seizoen was voor de afdeling Acrogym van RGV Ruu

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven