TTV Eibergen houdt scholentoernooi

EIBERGEN – Op woensdag 9 mei organiseert de Touwtrekkers vereniging Eibergen weer haar jaarlijkse scholen toernooi. Vanaf 13.00 uur verzamelen de scholen zich op het sportveld van de touwtrekkers aan de Haaksbergse weg. Om 13.30 beginnen de wedstrijden voor de groepen 5/6 en de groepen 7/8. De teams bestaan uit 6 personen met wisselspelers die tussen de wedstrijden gewisseld mogen worden.

Met dit scholentoernooi wil de touwtrekkers alle basisschool leerlingen kennis laten maken met de sport. Op haar sportterrein is een perfecte touwtrekmat aanwezig waar de ploegen om de hoogste eer gaan strijden. Met een mooie beker als eindresultaat. In de klassen 7/8 is er tevens een mooie wisselbeker te verdienen die nu nog in handen is van de regenboog.

De finales in de twee klassen zullen omstreeks 15.00 beginnen waarna de winnaars bekend zijn en de herinneringen worden uitgedeeld. De afgelopen jaren waren er ongeveer 30 teams uit de voormalige gemeente Eibergen aanwezig en werd er met veel fanatisme deelgenomen. Naast alle deelnemers zijn natuurlijk ook de ouders en belangstellenden van harte welkom op 9 mei aanstaande.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven