Turnsters zijn door naar de District finale

EIBERGEN – Op zaterdag 14 april was het voor de Odival turnsters Amber te Lintelo, Valeska Ordelman en Yoni Wolters de Regiofinale van de 4e divisie. De zenuwen waren volop aanwezig, maar de meiden hadden er zin in. Ze begonnen hun wedstrijd op de balk, waar ze alle drie een goede en stabiele oefening neer hebben gezet. Een goed begin van de wedstrijd. Op de vloer ging het al net zo goed. De meiden zaten goed in de wedstrijd. Ook bij de sprong hebben de Odival turnsters zich van hun beste kant laten zien.

Als laatste toestel hadden ze de brug. Alle drie de meiden hebben daar een keurige oefening laten zien. Al met al hebben de meiden een goede wedstrijd geturnd, maar de concurrentie was erg groot. Podiumplaatsen zaten er vandaag niet in, maar de turnsters kunnen terug kijken op een goede wedstrijd.

Amber te Lintelo is geëindigd op een 13e plaats met 43,700 punten, Yoni Wolters eindigde op een 19e plaats met 43,150 punten en Valeska Ordelman eindigde op een 31e plaats met een puntentotaal van 41,800 punten. Amber en Yoni wisten zich met deze prestatie te plaatsen voor de Districtsfinale die gehouden wordt in Hellendoorn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven