TV Eibergen onderuit bij Beekhuizen

EIBERGEN – De tweede competitiedag bleek een zware voor het eerste team van TV Mallumse Molen. Bij TV Beekhuizen in Velp had het eerste team moeite met de overgang van kunstgras naar gravel. De dag begon nog goed met een 6-0 6-2 overwinning van eerste dame Sabine van der Kamp. De andere wedstrijden gingen echter verloren.

Rosanne Boekestijn wist de tweede damesenkel niet te winnen, het werd 6-4 6-0. Ook bij de heren haalde TV Beekhuizen de punten enigszins eenvoudig binnen: Tom Kleinluchtenbeld verloor met 6-1 6-2 en Marc Karnebeek met 6-2 6-2. Bij de damesdubbel lagen nog enige kansen, maar ook die wedstrijd werd verloren.

Sabine van der Kamp en Lisa Nijbroek verloren met 7-6 2-6 6-0. Rick Sniekers en Marc Karnebeek konden ook de herendubbel niet winnen, het werd 6-1 6-3. Lisa Nijbroek en Rick Sniekers wisten de eerste mixdubbel nog spannend te maken, maar verloren in een derde set met 6-3 6-7 7-6. Rosanne Boekestijn en Tom Kleinluchtenbeld verloren met 6-3 6-0.

Volgende week hoopt het eerste team tijdens de thuiswedstrijd tegen studentenvereniging T.C. Ludica weer wat meer punten te pakken. Einduitslag: T.V. Beekhuizen 5 – TV Mallumse Molen 1: 7 – 1.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven