Uitslagen van de Hamelandse Ruiters

GEESTEREN – Afgelopen weekend zijn er weer diverse prijzen behaald door leden van de Hamelandse Ruiters uit Geesteren. Zaterdag werd er in Geesteren een springwedstrijd verreden. Merle Brinke behaalde een 4 de prijs in het B-springen categorie C met haar pony Kasmir. Annabel Meerbeek werd 5de in het B-springen categorie E met haar pony Pompidoe. Henk Veldhuis won met zijn paard Vamalia een 1e prijs in het L springen.

Chantal Nijland behaalde met het paard Cheyenne Pepper een 1e&3e prijs in de B dressuur tijdens de Denekampse Dressuur Dagen. In de finale rubriek ging ze er met een 4e prijs vandoor. Op 2de paasdag is er bij het clubgebouw van de Hamelandse ponyclub en rijvereniging in Geesteren de TDC-de Morscup verreden. De wisselbeker pony’s allround bij de beginnelingen ging dit jaar naar Luca Hoogenboom en voor de gevorderden naar Merle Brinke.

Merle won de dressuur bij de pony’s en moest tegen Linda Buunk, die bij de paarden won, overrijden. Hier werd Linda eerste en daarmee won zij met haar paard David de TDC-de Morscup-dressuur. Bij het springen was Ian Lourens iedereen te snel af. Hij won daarmee bij de pony’s en moest het opnemen tegen Geert Snijder die het springen bij de paarden won.

Ian stuurde zijn pony Nelis net iets sneller rond en nam de TDC-de Morscup springen mee naar huis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven