Unieke kunst-camper te huur in Ruurlo!

RUURLO – Vanaf nu verhuren Anne de Jong en Geert Cornelissen vanuit een nieuw opgerichte v.o.f. een rijdend kunstwerk met camperinrichting. Na het maken van een rondreis door Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten in een met graffiti bespoten camper van Escape Campervans, is het jonge enthousiaste stel op het idee gekomen om ook vanuit de Achterhoek campers te gaan verhuren met een unieke uitstraling.

Er is reeds een Volkswagen Transporter omgebouwd tot 2/3 persoons camper. Emiel de Weerd uit Lochem werd gevraagd om de camper met graffiti te voorzien van een Achterhoeks taffereel. Met veel enthousiasme en vaardigheid wist Emiel de eerste camper prachtig op te vrolijken.

Vanaf 1 mei 2012 is de camper te huur voor avontuurlijk ingestelde vakantiegangers. Geert Cornelissen (ook eigenaar van Decorsign uit Ruurlo) maakte een flitsende website met boekingsmogelijkheden. Voor meer informatie en een fotopresentatie van de camper kunt u kijken op www.camperfans.eu

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven