Worden dames van Dynamo kampioen?

NEEDE – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Dynamo Neede kan aanstaande zaterdag het kampioenschap in de wacht slepen. Zonder afgelopen zaterdag zelf in aktie te komen, nam het team van trainer/coach Alfred Oonk de koppositie over van BOVO uit Aalten. BOVO morste namelijk 2 dure punten, 2 – 3 overwinning, in de uitwedstrijd tegen FOCUS.

De afgelopen weken vochten Dynamo en BOVO een verbeten strijd uit de bovenste plek. Dynamo leek even te moeten afhaken na puntverlies in Terborg vorige week, maar BOVO wist afgelopen zaterdag niet te profiteren. Sterker nog : BOVO mocht de handen dichtknijpen met de drie behaalde punten, gezien de 2 – 1 achterstand in sets tegen middenmotor FOCUS. Dynamo zag tot haar grote vreugde zichzelf door dit resultaat weer bovenaan de ranglijst prijken.

Dat betekent dat aanstaande zaterdag, tijdens de laatste speelronde van de kompetitie, tegen Orion 2 het kampioenschap kan worden behaald. Om zeker te zijn van dat kampioenschap is een 4 – 0 overwinning het beste resultaat. Bij elke andere uitslag is het resultaat van konkurrent BOVO van belang. Bovo speelt op nagenoeg hetzelfde moment haar thuiswedstrijd tegen Halley.

Spanning genoeg dus op de slotdag van de kompetitie in sporthal ’t Spilbroek, waar de wedstrijd om 18.00 uur zal beginnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven