Your Event Live is nu definitief tweede

Door Redactie op 15-04-2012

HAARLO – De biljarters van Your Event Live uit Haarlo hebben zich op de voorlaatste competitie dag definitief verzekerd van de tweede plaats en dus prolongatie van het zilver. Zelf speelde het team van captain Michel van Silfhout remise tegen De Graafschap Biljarts en won het op overtuigende wijze van hekkensluiter Terborgse Wijncentrale/Veltins met 6-0, maar de enige concurrent voor deze plaats, De Wellse Vaert uit Steenbergen, verloor thuis verrassend met 2-4 van The City T.T./The Blitz Optiek.

“Met vijf punten voorsprong en nog twee wedstrijden te gaan, is dit een geweldige apotheose van een prima seizoen”, aldus de reactie van de captain. “Etikon was natuurlijk te sterk voor ons, maar dat neemt niet weg, dat wij er volgende week in Haarlo tegen de kampioen en de nummer drie natuurlijk nog alles uit de kast zullen halen, om het seizoen goed af te sluiten”. Zelf speelde Van Silfhout twee uitstekende wedstrijden. Hij begon tegen Martien van der Spoel van de gasten uit Rumpt in het 71/2 en moest in de vierde beurt, de nabeurt, een achterstand van 108 caramboles goed maken.

Met de regelmaat van de klok en zonder hapering lukte dat en bezorgde hij zijn team de remise. Op de andere tafels had Raymund Swertz weliswaar het 47/2 van Frank Vermeulen in vijf beurten gewonnen, 200-61, maar Carsten Lässig, die ook vandaag de geblesseerde Peter Volleberg verving, verloor in vier beurten het bandstoten van Dave Christiani met 52-100. De captain was in de tweede wedstrijd die hij deze middag speelde, het bandstoten, uitstekend op dreef.

In twee beurten, 64 en 36 caramboles, versloeg hij Dennis Timmers die niet verder kwam 7 caramboles. Ook de kaderspelen leverden ruime overwinningen op voor de ploeg uit Haarlo. Carsten Lässig was in het 71/2 met 150-20 na 7 beurten te sterk voor Gerard Schijf en Raymund Swertz maakte in het 47/2 zijn partij in de eerste beurt uit, 200 caramboles, en in de nabeurt kwam zijn tegenstander Matthijs Bakker niet verder dan 82 caramboles. Ook Nederlands kampioen Etikon kende geen enkel probleem op deze voorlaatste competitie dag.

In Arnhem werd BCA met 6-0 verslagen en Topteam ’s Lands Welvaren moest er met 5-1 aangeloven. Allen Jean-Paul de Bruijn moest tegen zijn teamgenoot van Frans Bevders, Frédéric Caudron, een remise toestaan

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->