Zangtalenten voor één avond een BN’er

tn_dsc02196EIBERGEN – Het blijft tijdens de Eibergse kermis een goed concept: Eibergen Live. Ook afgelopen zaterdagavond vanaf 22.30 uur stonden artiesten ‘van eigen bodem’ op het (Rouwmaat)podium. Veel kermisgangers wilden de klanken niet missen waardoor er ruim driehonderdvijftig mensen voor het podium stonden. Patrick Ebbers mocht de spits afbuiten met een nummer van De Dijk (mag het licht uit). Deze editie van Eibergen Live had volgens stichting Draaimolen een uitzonderlijk hoog niveau.

Eibergenaar Ary Klein Gunnewiek (57) – bekend van de Grolse Hofzangers – ruilde zijn smartlappenhits in voor iets ‘heftigs’. Veel mensen keken op toen hij een nummer van Liqido zong (Narcotic). Klein Gunnewiek: “Eibergen Live leent zich er mooi voor om iets te doen wat je altijd hebt willen doen. We zetten met zijn allen Eibergen op de kaart, we laten in de regio zien hoe goed we zijn.”

Ook Nynke Fekkes (zie video), Anne groot Wassink, Annemarie ter Woerds, Richard Lansink, en Jeroen ter Brake lieten flink van zich horen. Walter Leusink van stichting Draaimolen: ”Er zijn nu al mensen die zich opgeven voor volgend jaar. Iedereen kan zich vanaf nu weer aanmelden via onze website.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2655]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven