Zomeravondvoetbal weer in mei en juni

EIBERGEN/HAARLO – Ook dit jaar houdt de Commissie Zomeravondvoetbal weer haar traditionele recreatieve veldvoetbal toernooi. De wedstrijden hebben plaats in de maanden mei en juni op de velden van FC Eibergen en SC Haarlo. Inschrijving is mogelijk voor elftallen van bedrijven, horeca, buurten, jongeren, families en voor vriendenteams. In één ploeg mogen niet meer dan vier spelers in het veld staan die in competitieverband uitkomen in een eerste elftal van een officiële voetbalvereniging.

De wedstrijden worden gespeeld in de periode van medio mei tot eind juni. De finales zijn voorlopig vastgesteld op zaterdag 30 juni. Er wordt in de planning van het wedstrijdschema, voor zover mogelijk, rekening gehouden met nacompetitie verplichtingen en de wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens het EK-voetbal.

Inschrijving en verdere informatie is tot en met zondag 6 mei mogelijk bij: Ruud Hilhorst, telefoon 0545-274430 of 06-38157926, e-mail [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven