Zwaar veld: TTV Eibergen in problemen

EIBERGEN – In Bentelo werd de tweede ronde touwtrekken afgewerkt. Afgelopen zondag was Hagmoll de gastheer. Op een door de weersomstandigheden zwaar veld werden ongemeen spannende wedstrijden getrokken. Eibergen was niet in staat haar wil aan de tegenstanders op te leggen. De dames van Eibergen trokken een goede partij en wisten twee punten meer te behalen dan in de eerste competitieronde. Het team staat inmidells stevig op een derde plaats.

De kloof met nummer twee is nu 5 punten. Oele gaat aan kop. In de 640 A klasse moest Eibergen de winst laten aan OKIA uit Holten, ze voeren de lijst nog aan maar de voor-sprong is slechts 1 punt. In de B klasse was Eibergen wel op dreef. Lijst aanvoerder Olden Eibergen morste veel punten. In het onderlinge duel werd het nog een gelijkspel. Maar in de totaalstand gaan  de groenhemden van Mark Wilderink nu ruim aan de leiding.

De jeugd kende serieuze problemen in Bentelo. Werd de eerste competitie ronde met overmacht gewonnen. Zondag kwamen ze niet verder als een vijfde plaats. Het wordt nu in de top spannend met drie teams aan de leiding. Naast Eibergen hebben Phillippenburg (D) en Bekveld evenveel punten. De 680 A moest lijdzaam toezien dat Vorden en Bisons verder op ze uitlopen, het verschil met de Beltrumse ploeg is inmiddels 5 punten. Vorden gaat ruim aan de leiding.

De 680 B kende net als de jeugd een moeilijke dag. Er werden onnodig punten verloren en ze zakten uit de top van het klassement. Op 29 April is de volgende competitieronde in Vorden. Aanvang van de wedstrijden is 10.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven