Zwembad Rekken gaat op 28 april open

REKKEN – Het Natuurbad Rekken gaat op zaterdag 28 april weer open. Als de zon de komende dagen nog een beetje te voorschijn wil komen, dan is de temperatuur van het zwemwater zeer aangenaam. Dit jaar is een jubileumjaar voor Natuurbad Rekken, het bestaat dit jaar namelijk 75 jaar. De bezoekers worden dit zwemseizoen op verschillende manieren aan deze mooie mijlpaal herinnerd.

Iedere bezoeker ontvangt in het openingsweekend een attentie en er wordt een korting gegeven op alle versnaperingen namelijk met het percentage van de watertemperatuur. Tijdens het hele zwemseizoen ontvangt iedere 75e bezoeker van de dag een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt cadeau. Tijdens het openingsweekend kunt u een seizoensabonnement kopen met 5 euro korting. Dit kan op zaterdag 28 en op zondag 29 april tussen 12.00 en 17.00 uur.

Bent u niet in de gelegenheid om dit weekend een abonnement te kopen, dan kunt u zich ook aanmelden via de website of via e-mail: [email protected]. Ook dit jaar worden er weer activiteiten in en om het bad georganiseerd zoals de zwemvierdaagse, de triatlon en diverse kinderfestiviteiten. Alle informatie over het zwemseizoen 2012 vindt u op onze website www.zwembadrekken.nl .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven