De DEO-dames gaan voertuigen wassen!

BORCULO – Op zaterdag 12 mei houden de dames van voetbalvereniging DEO, in het kader van het jubileum, een autowasactie bij Auto Mido aan de Ruurloseweg in Borculo. Van 10.00 tot 17.00 staan de dames klaar en wordt de eigenaar van de auto ontvangen met een kopje koffie of thee en een plaatje cake. De auto wordt liefdevol voorgewassen waarna deze door de wasstraat gaat.

De wasstraat is net 1 jaar oud en volledige gemoderniseerd. Met onder andere textielborstels dat wasstraatkrasjes voorkomt. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een speciale shampoo, zgn. ShineTecs, dat bedoeld is voor de metallic lak auto’s en zorgt voor een hoogglans en extra bescherming.

Dit seizoen is het 40 jaar geleden dat de DEO-dames officieel werden aangemeld bij de KNVB en in de competitie meededen. Nog steeds is de groep dames binnen DEO aktief in en rond het veld. Sportief gaat het erg goed want afgelopen zondag zijn ze kampioen geworden. In het kader van het jubileumjaar zijn er al diverse activiteiten georganiseerd. Het jaar is geopend met het Berkelland dames-voetbaltournooi, vervolgens een bazar en een lady’s night.

Op de planning staan nog de feestavond op 2 juni met The Disco Kings, een bazar met ludieke prijzen (bijvoorbeeld een rondvlucht boven de Dijkhoek of een huifkartocht naar keuze) en op 12 mei de autowasactie.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven