Eerste team TV Mallumse Molen onderuit

EIBERGEN – Op het tennispark van T.C. Welgelegen heeft het eerste team van TV Mallumse Molen slechte zaken gedaan. Hoewel de dag wederom goed begon, kon het goede spel niet worden doorgezet. Sabine van der Kamp won haar enkel overtuigend met 6-1 6-2 en ook Rosanne Boekestijn zette haar wedstrijd om in winst met 6-1 6-4. Bij de heren gingen beide wedstrijden verloren. Stef Kleinluchtenbeld verloor in een lange en slopende wedstrijd net met 7-5  5-7  6-4 en Marc Karnebeek verloor met 6-2 6-2.

Bij de damesdubbel lagen er in de tweede set bij een 4-1 voorsprong kansen op setwinst, maar Lisa Nijbroek en Rosanne Boekestijn verloren de wedstrijd desalniettemin  met 6-2    6-4. Ook de herendubbel was een spannende driesetter. Tom Kleinluchtenbeld en Marc Karnebeek wonnen de eerste set met 6-3, maar verloren daarna de twee opvolgende sets met 6-4 7-5. De eerste mix was ook een spannende. Stef Kleinluchtenbeld en Sabine van der Kamp begonnen de wedstrijd goed, maar konden het goede spel niet voortzetten.

Ze verloren met 3-6 6-1 7-6. Tom Kleinluchtenbeld en Lisa Nijbroek wisten toch nog een extra puntje binnen te halen door de tweede mix met 6-2 6-2 te winnen. Volgende week speelt het eerste team wederom een uitwedstijd. Ditmaal tegen T.V. Elden. Einduitslag: T.C. Welgelegen – TV Mallumse Molen: 5 – 3.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven