FC Eibergen heeft vijf kampioensteams

fc-eibergen-zondag-1-kampioenschap-4e-klasse-c-29-4-2012EIBERGEN – Nadat in het najaar van 2011 het E6-pupillenteam en Meisjes D1 (beide najaarscompetitie KNVB) van FC Eibergen al het kampioenschap hadden behaald, lukte dit het de afgelopen weekeinden opnieuw vijf teams: het derde zaalvoetbalteam, Meisjes D1 (deze keer van de voorjaarscompetitie), het derde zondagteam, het eerste zondagteam en het A2-juniorenteam. Het derde zaalvoetbalteam pakte de titel door op de laatste speeldag hekkensluiter Veldhoek na een nerveuze eerste helft te verslaan.

Meisjes D1 werd ook in deze sterkere klasse soeverein kampioen en dat gold ook voor FC Eibergen Zondag 3 dat in Sportclub Neede 3 zijn grootste concurrent kende. Het eerste zondagteam kon na een 3-1 overwinning op Gendringen twee wedstrijden voor het einde de vlag hijsen.

De grootste verrassing was A2. Terwijl dit team al min of meer genoegen had genomen met een tweede plaats, verspeelde concurrent Klein Dochteren in zijn eigen wedstrijd in de laatste minuut twee punten, waardoor de titel naar de Eibergenaren ging.

[nggallery id=2750]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven