Holland Mineraal gaat voor de hoofdprijs

HAARLO – Na de verloren bekerfinale tegen het Vlaardingse TOVV.NL/MCR ontmoet Holland Mineraal in de strijd om de landstitel bij het driebanden zaterdag 2 juni opnieuw deze formatie. In een dubbele ontmoeting in het Zeeuwse Kapelle, 13:00 uur en 18:00 uur, wil de ploeg van Ronny Hazewinkel zich revancheren en plaatsen voor de finale op zondag 3 juni.

“In de competitie hebben we thuis aangetoond, dat we gelijkwaardig zijn aan de bekerkampioen. In Zundert tijdens de strijd om de beker konden we niet beschikken over de zieke Stefan Galla, maar die is er nu wel bij waardoor we in de breedte sterker zijn geworden, maar het zal ook nu weer afhangen van de vorm van de dag”, aldus de man uit Lochem.

Naast Galla, die op tafel twee speelt, speelt de formatie in de vertrouwde samenstelling met op tafel één Murat Naci Coklu, op tafel drie Anno de Kleine en op tafel vier de Hengeloër Jelle Pijl. Ook TOVV komt op zijn sterkst naar Kapelle met kopman Eddy Merckx, Frans van Kuyk, Dave Christiani en Richard Bitalis. De andere halve finale gaat tussen Frans Bevers uit Sluiskil en het Apeldoornse A1 Biljarts.

De winnaars spelen dan tegen elkaar om het kampioenschap. Op zondag zijn er opnieuw twee wedstrijden, namelijk om 11:00 uur en 15:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven